r
Nosalty Logó

Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Katharosz
Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 264 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1054 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 81 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    431 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    676.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    258.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4187 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    760 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    108 micro
  • β-karotin
    797 micro
  • β-crypt
    80 micro
  • Likopin
    1980 micro
  • Lut-zea
    493 micro
Összesen 264 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    91.6 g

Zsír

  • Összesen
    57.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2705.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    274 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    48 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1664 mg
  • Nátrium
    386 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1035.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16749 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    340 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3041 micro
  • Kolin:
    1017 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    433 micro
  • β-karotin
    3187 micro
  • β-crypt
    320 micro
  • Likopin
    7919 micro
  • Lut-zea
    1972 micro
Összesen 1054 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1258 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    244 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    605 micro
  • Lut-zea
    151 micro
Összesen 81 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Lecsós alap: A szálasra vágott hagymát zsiradékon kevés sóval megfonnyasztjuk.
  2. Ezután megszórjuk a paprikával, átforgatjuk, és hozzáadjuk az ízlés szerint feldarabolt, hámozott paradicsomot és zöldpaprikát.
  3. Fűszerezzük: só, bors, ételízesítő, piros arany, majd lefedve majdnem készre főzzük.
  4. Közben feldaraboljuk a májat, ujjnyi darabokra vagy ízlés szerint, és hozzáadjuk a lecsós alaphoz, megszórjuk majoránnával, átforgatjuk és készre főzzük, szükség szerint ízesítjük.
  5. Főtt krumplival és savanyúsággal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 50
  • Össznézettség: 13545
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyaros csirkemáj Katharosz konyhájából
Katharosz 499 recept

Könnyűnek nem igazán mondható ez az étel, de néha be lehet iktatni az étlapra, mivel a máj tele van vitaminokkal, tehát jótékony hatása van a szervezetünkre. Nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy villámgyorsan elkészül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk