Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lilakáposzta-fasírt

Lilakáposzta-fasírt
Lilakáposzta-fasírt
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a zöldségfasírtokat, ez pedig külön érdekesnek tűnt, így kipróbáltam, és egyáltalán nem csalódtam. 

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát reszeljük le vagy aprítsuk fel, majd egy nagyobb tálban sózzuk le (3 kiskanál nagyjából elég), és keverjük jól össze, majd hagyjuk egy órát állni, hogy levet eresszen.
  2. Ha teljesen kinyomkodtuk (a levét eltehetjük akár leveshez, de figyeljünk arra, hogy már sós!), keverjük bele a fűszereket (sózni már nem kell! ) és a lisztet apránként - így láthatjuk majd, mennyi kell - az a lényeg, hogy teljesen összeálljon a káposzta.
  3. Golyókat formázva előbb hempergessük meg a zsemlemorzsában, majd a felvert tojásban, aztán megint a zsemlemorzsában, és már süthetjük is a felforrósított olajban.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 1 194
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kr1szt1

Mióta szakács: 2019.10.09.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

káposztafasírt, vörös káposztás lepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

317
vöröskáposzta 1 kis fej
finomliszt 7 dkg
3 kk
köménymag 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 5 ek
tojás 3 db