Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Libamájas falatkák, lilahagyma-lekvárral és salátával

Libamájas falatkák, lilahagyma-lekvárral és salátával
Libamájas falatkák, lilahagyma-lekvárral és salátával
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Készítsd el Márton-napra, ha igazi ínyencségre vágysz!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lila hagymát félbe, majd nagyon vékony szeletekre vágjuk. Kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, és elkeverjük.
  2. Fokozatosan hozzáadjuk a cidert, és gyakori kevergetés mellett besűrítjük, lekvár állagúra főzzük.
  3. A libamájat félujjnyi-ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, finoman sózzuk, majd egy serpenyőben néhány perc alatt mindkét oldalát megpirítjuk, és félretesszük.
  4. Az előbb használt serpenyőbe vajat olvasztunk, és a szeletekre vágott baguette-t finoman megpirítjuk.
  5. A ropogós baguette-szeletekre halmozzuk a lekvárt, majd kevés salátát, végül 1-1 szelet libamájat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 080
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

májas bagett

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

573
libamáj 50 dkg
0 ízlés szerint
vaj 50 g
bagett 20 dkg
lila hagyma 3 db
napraforgó olaj 3 ek
nádcukor 3 ek
cider 330 ml
salátakeverék 200 g