Cider

Leírás

Almából készült kellemesen buborékos, alacsony alkoholtartalmú ital. Ízét tekintve lehet egészen száraz, de kapható édes cider is. Sokszor almaborként, vagy almasörként említik, az igazság valahol a kettő között van: a cider átmenetet képez a bor és sör közt. Nyáron jéghidegen fogyasztva frissítőként szolgál, télen forralt borhoz hasonlóan készíthetjük el. Nemcsak finom ital, de egészséges is, magas antioxidánstartalma révén.

Cider
83
Kalória
0.1g
Fehérje
2.7g
Szénhidrát
-
Zsír
86.6g
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
790mg
Cukor

100 g Cider

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

2.72 g

víztartalom

86.58 g

gramm cider?

Top ásványi anyagok

Foszfor

20 mg

Magnézium

11 mg

Kalcium

8 mg

Nátrium

5 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.054 g

Kolin

5 mg

Niacin - B3 vitamin

0.166 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.037 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

8 mg

Vas

0.37 mg

Magnézium

11 mg

Foszfor

20 mg

Nátrium

5 mg

Cink

0.13 mg

Réz

0.007 mg

Mangán

0.124 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

cukor

0.79 g

víz

86.58 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.005 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.023 mg

Niacin - B3 vitamin

0.166 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.037 mg

Folát

1 µg

Kolin

5 mg

B6 vitamin

0.054 g

18 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...