r
Nosalty Logó

Lasagnarolád

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Krisztina67
Lasagnarolád
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 607 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2420 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.8 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2501.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    687 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    154 mg
  • Foszfor
    582 mg
  • Nátrium
    1014 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    692 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    455 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    322 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    235 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5474 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    11303 micro
Összesen 607 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.3 g

Zsír

  • Összesen
    114.8 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    673 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10006.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    215 mg
  • Kálcium
    2749 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    614 mg
  • Foszfor
    2329 mg
  • Nátrium
    4056 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1198.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2770 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    132 mg
  • D vitamin:
    148 micro
  • K vitamin:
    1822 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1289 micro
  • Kolin:
    529 mg
  • Retinol - A vitamin:
    941 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21898 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    55580 micro
  • Lut-zea
    45210 micro
Összesen 2420 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    541.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1184 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3006 micro
  • Lut-zea
    2445 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát sós, lobogó vízben "al dente" megfőzzük. Nem szabad puhára főzni, mert akkor szakad és nem lehet majd szépen tekerni. Akkor jó, ha még nincs teljesen átfőve.
  2. Ha megfőttek a tésztalapok, óvatosan kiszedjük őket a vízből, és egy deszkára lefektetjük mindet.
  3. Egy serpenyőben kevés olívaolajon lepároljuk a friss spenótot, amit ízesítünk a reszelt fokhagymával. Ha megpárolódott, deszkára borítjuk és késsel felaprítjuk.
  4. Egy tálba tesszük a ricottát, hozzáadjuk a spenótot, a tojásokat, a reszelt parmezánt, sót, borsot és a vágott bazsalikomot. Összekeverjük.
  5. A tésztalapokra elosztjuk a tölteléket, majd feltekerjük őket. Egy sütőtál aljára öntjük a 3/4 rész paradicsomszószt, ráültetjük a tekercseket, tetejükre rákanalazzuk a maradék szószt, majd megszórjuk egy kevés reszelt parmezán sajttal. 180 °C-fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük az ételt. Tálaláskor még szórunk rá parmezánt és bazsalikommal díszítve kínáljuk. Nagyon finom, igazi olasz tészta étel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3578
  • Feltöltés dátuma: 2021. június 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lasagnarolád
Krisztina67 20 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek