Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricapelyhes ropogós sajtgolyó Iluskától

Kukoricapelyhes ropogós sajtgolyó Iluskától
Kukoricapelyhes ropogós sajtgolyó Iluskától
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mikor Egerbe utaztunk a lányomhoz, épp ilyen sajtgolyó-falatkákat készített nekünk, és nem győztem venni a tálról, annyira bejött ez nekem.... :-))

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Önállóan vagy valamilyen szósszal is kínálhatjuk!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük, sózzuk, borsozzuk, hozzáütjük a tojásokat, amivel elkeverjük. Kimérjük, majd hozzáadjuk a lisztet is. Masszív masszává keverjük.
  2. Összekeverjük a zsemlemorzsát az apróra tört kukoricapehellyel, és miután kis golyókat formáztunk, meghempergetjük benne.
  3. Kisütjük az olajban, és papírtörlőre szedjük. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 689
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
722 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

sült sajtgolyó,sajtgolyó sütve,ropogós sajtgolyó,kukoricapelyhes sajtgolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

707
finomliszt 13.5 dkg
trappista sajt 11 dkg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
fehér bors 3 csipet
kukoricapehely 1 bögre
zsemlemorzsa 1 bögre