Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumplileves gombával

Krumplileves gombával
Krumplileves gombával
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a gombát!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított burgonyát felkockázzuk és a leveskockával ízesített vízben megfőzzük.
  2. Gombát, hagymát megtisztítjuk és összevágjuk. A szalonnát csíkokra vágjuk.
  3. A serpenyőben forró olajon megpirítjuk a szalonnát, kiszedjük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk a hagymát, a gombát megpirítjuk benne, sózzuk, borsozzuk!
  4. A burgonyát a levével és még 4 dl vízzel pürésítjük.
  5. Felforraljuk, belekeverjük a túrókrémet és a gombát, összeforraljuk. Tálaláskor megszórjuk ropogós szalonnával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 292
elküldve: 3
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Myti

Mióta szakács: 2010.04.11.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás krumplileves, szalonnakockás krumplileves, gombaleves krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

297
burgonya 40 dkg
leveskocka 2 db
csiperkegomba 20 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
füstölt szalonna 10 dkg
napraforgó olaj 1 ek
sovány túró 10 dkg
víz 1.2 l