r
Nosalty Logó

Kolbászos rakott kifli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kolbászos rakott kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 811 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3246 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 222 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    34.4 g

Zsír

  • Összesen
    48.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    269 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2288.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    367 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    297 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    237 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    217 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    209 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    269 micro
Összesen 811 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    137.5 g

Zsír

  • Összesen
    194.2 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1075 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9155.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    1467 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    166 mg
  • Foszfor
    1187 mg
  • Nátrium
    6111 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    226.9 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    636.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    946 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    219 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    527 micro
  • Kolin:
    820 mg
  • Retinol - A vitamin:
    870 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    837 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    4117 micro
  • Lut-zea
    1076 micro
Összesen 3246 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    624.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    417 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    281 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 222 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kiflik karikára vágjuk, a tejjel meglocsoljuk, majd a felét egy kiolajozott tűzalló tálba teritjük.
  2. Az ugyan csak karikára vágott kemény tojást rafektetjük, és a felszeletelt kolbásszal befedjük.
  3. A téjfölt meg a reszelt sajtot összekeverjük, megsózzunk, borsozzuk és a felével a kolbászt megöntözzuk.
  4. A félretett kiflikarikákkal beborítjuk és a forró sütőbe tolva 15-20 percig sütjük.
  5. Ezután a tetején a felszeletelt paradicsommal kirakjuk, a maradék sajtos tejföllel meglocsoljuk és még kb. 10-15 percre a sütőbe visszatoljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 9453
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 16.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A nővéremtől kaptam ezt a receptet. Nagyon finom lett.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Finom, bár én kifli helyett megmaradt száraz kenyérrel csináltam..

Törölt felhasználó

zsilva én ezt a rakott kifli receptet egy kicsit másképp ismerem lecsós gombával és a kolbász helyett lehet virslivel, krinolinnal csinálni. a kiflit én is felkarikázom kivajazott jénaiba teritem meglocsolom tejjel csak épp hogy utánna rásimitom a lecsós gombát erre teszem a felkarikázott virslit vagy krinolint.reszelt füstölt sajtos tejfölt teszek rá és ujra kezdem a kiflivel,lecsós gombával virslivel vagy krinolinnal a tetejére ujra a sajtos tejföl kerül el?melegitett süt?be teszem és addig sütöm amig a teteje szép piros nem lesz. hidegen-melegen finom

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.