Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos rakott kifli

Kolbászos rakott kifli
Kolbászos rakott kifli
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nővéremtől kaptam ezt a receptet. Nagyon finom lett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kiflik karikára vágjuk, a tejjel meglocsoljuk, majd a felét egy kiolajozott tűzalló tálba teritjük.
  2. Az ugyan csak karikára vágott kemény tojást rafektetjük, és a felszeletelt kolbásszal befedjük.
  3. A téjfölt meg a reszelt sajtot összekeverjük, megsózzunk, borsozzuk és a felével a kolbászt megöntözzuk.
  4. A félretett kiflikarikákkal beborítjuk és a forró sütőbe tolva 15-20 percig sütjük.
  5. Ezután a tetején a felszeletelt paradicsommal kirakjuk, a maradék sajtos tejföllel meglocsoljuk és még kb. 10-15 percre a sütőbe visszatoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 899
elküldve: 4
receptkönyvben: 211
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Mili

Mióta szakács: 2010.09.04.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos-tejfölös rakott kifli, sós rakott kifli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

angyal.szilvi
angyal.szilvi Fri, 2012-05-18 21:01

zsilva én ezt a rakott kifli receptet egy kicsit másképp ismerem lecsós gombával és a kolbász helyett lehet virslivel, krinolinnal csinálni. a kiflit én is felkarikázom kivajazott jénaiba teritem meglocsolom tejjel csak épp hogy utánna rásimitom a lecsós gombát erre teszem a felkarikázott virslit vagy krinolint.reszelt füstölt sajtos tejfölt teszek rá és ujra kezdem a kiflivel,lecsós gombával virslivel vagy krinolinnal a tetejére ujra a sajtos tejföl kerül előmelegitett sütőbe teszem és addig sütöm amig a teteje szép piros nem lesz. hidegen-melegen finom

808
kifli 8 db
tej 2 dl
főtt tojás 4 db
kolbász 20 dkg
tejföl 2 dl
sajt 5 dkg
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paradicsom 2 kis db