Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos-pepperonis sertésszűz

Kolbászos-pepperonis sertésszűz
Kolbászos-pepperonis sertésszűz
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A barátom szerettem volna meglepni valami újdonsággal, így benéztem a hűtőbe, mivel lehetne valamit kezdeni. Ez lett belőle. Mondanom sem kell, hamar elfogyott :)

hozzávalók / 3 adag

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

Hús előkészítése

  1. A húst vékony szeletekre szeljük, sóval és borssal ízesítjük, majd egy olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  2. Előmelegítjük a sütőt, majd 250 fokon, fólia alatt puhára "pároljuk" a húst.
  3. Ha puha a sült husi, fólia nélkül még néhány percet hagyjuk a melegben, hogy szép színe legyen.

Paprikás kolbászhoz

  1. A hagymát üvegesre pirítjuk, majd rádobjuk az apróra szelt kolbászt, sonkát és pepperoni paprikát.

Összeállítás

  1. A megpirított hozzávalókat a sült hús tetejére kanalazzuk, és mindegyikre teszünk 1 szelet trappista sajtot. Ha a sajt megpirult, kész. Hagymás rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 250°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 464
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Reeena

Mióta szakács: 2014.11.05.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült hús magyarosan, bohókás sertéssült, sertéssült kolbásszal és pepperonival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1205
sertésszűz 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl
vöröshagyma 2 közepes db
kolbász 10 dkg
sonka 10 dkg
pepperoni 5 db
napraforgó olaj 1 dl
trappista sajt 10 dkg