Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Császárszalonna zöldborsós rizzsel és velesült zöldségekkel

Császárszalonna zöldborsós rizzsel és velesült zöldségekkel
Császárszalonna zöldborsós rizzsel és velesült zöldségekkel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű étel, minimális munka, s gyors eredmény, egy finom étel.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst és a zöldborsót mikróban megfőzzük.
  2. Egy serpenyőbe rakjuk a szalonnát és a zöldségeket, locsolunk rá kevés olajat, sózzuk, borsozzuk, lefedve sütjük, 10 perc után megfordítjuk.
  3. Tálaláskor formázunk egy kupacot a zöldborsós rizsből, s mellészedjük a szalonnát és a zöldségeket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 478
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült császár, császárszalonna velesült zöldségekkel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Tue, 2016-03-22 11:41

Ismét egy olyan recept amire azt kérdem, miért nem készítettem még? Egyszerű, nagyszerű és persze finom!

911
császárszalonna 15 dkg
rizs 0.25 bögre
víz 1 dl
zöldborsó 5 dkg
hegyes erős paprika 1 db
paradicsom 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
napraforgó olaj 1 teáskanál