r
Nosalty Logó

Kolbászos-pepperonis sertésszűz

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kolbászos-pepperonis sertésszűz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Összesen 1205 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Összesen 3617 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Összesen 210 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.4 g

Zsír

  • Összesen
    88.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2733.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    966 mg
  • Nátrium
    1293 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    336 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    279 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    48 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1205 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277.1 g

Zsír

  • Összesen
    264.3 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    66 g
  • Koleszterin
    773 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8200.6 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    324 mg
  • Kálcium
    746 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    2897 mg
  • Nátrium
    3879 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1007.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    325 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    68 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    838 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    144 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 3617 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    475.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 210 Kcal

Hozzávalók

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Elkészítés

Hús előkészítése

  1. A húst vékony szeletekre szeljük, sóval és borssal ízesítjük, majd egy olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  2. Előmelegítjük a sütőt, majd 250 fokon, fólia alatt puhára "pároljuk" a húst.
  3. Ha puha a sült husi, fólia nélkül még néhány percet hagyjuk a melegben, hogy szép színe legyen.

Paprikás kolbászhoz

  1. A hagymát üvegesre pirítjuk, majd rádobjuk az apróra szelt kolbászt, sonkát és pepperoni paprikát.

Tetejére

  1. A megpirított hozzávalókat a sült hús tetejére kanalazzuk, és mindegyikre teszünk 1 szelet trappista sajtot. Ha a sajt megpirult, kész. Hagymás rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 558
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A barátom szerettem volna meglepni valami újdonsággal, így benéztem a hűtőbe, mivel lehetne valamit kezdeni. Ez lett belőle. Mondanom sem kell, hamar elfogyott :)

Hozzászólások

Hozzávalók

Hús előkészítése

Paprikás kolbászhoz

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek