Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos patisszontócsni

Kolbászos patisszontócsni
Kolbászos patisszontócsni
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Remélem, mindenki szereti a jó ízű, ropogós lepénykéket, hisz ebből az sül ki majd a végén!! A szomszédomnak is nagyon ízlett, ugyanis ő is kapott belőle... :-)))

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

A kolbász héját mindenképpen húzzuk le!!!

Annyi lisztet adjunk hozzá, hogy ne legyen híg a massza, inkább keményebb, mert akkor magába szívja csak az olajat!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A patisszont megpucoljuk és lereszeljük. Kinyomkodjuk egy másik tálba a levétől. Belereszeljük mindkét hagymát. Sózzuk, borsozzuk. Tojással, szódabikarbónával, apróra vágott petrezselyemzölddel és a kisebb darabokra felvágott kolbásszal jól elkeverjük. A végén adjuk hozzá a lisztet.
  2. 10 percet hagyjuk állni. Az olajba tenyérnyi adagokat teszünk, melyet ellapítunk a zsiradékban, készre sütjük. Papírtörlőre szedjük, és hagyjuk, hogy felszívja a felesleges olajat. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 791
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
709 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tapas
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tócsni patisszonból,kolbászos tócsni,tócsni fűszeresen,lepcsánka kolbászos,patiszon tócsni

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

620
patisszon 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szódabikarbóna 1 kk
petrezselyem 1 teáskanál
kolbász 10 dkg
finomliszt 2 bögre