Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászleves

Kolbászleves
Kolbászleves
75 perc / előkészület: 25 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden ami finom, benne van a levesben. Hamar elkészül és tartalmas.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, majd rátesszük a kockára vágott burgonyát és a babérlevelet.
  2. Felöntjük vízzel, és ízlés szerint ízesítjük.
  3. Miközben fő a leves, felszeleteljük a gombát, póréhagymát és a kolbászt, és amikor már majdnem puha a krumpli, hozzáadjuk mindezt.
  4. A lisztet kikeverjük a tejföllel, és besűrűsítjük vele a levest.
  5. A tetejét meghintjük petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 956
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1127 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kolbászos-gombás burgonyaleves, krumplileves kolbásszal, habart krumplileves kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

694
paprikás kolbász 30 dkg
burgonya 80 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
gomba 20 dkg
póréhagyma 1 közepes db
tejföl 2 dl
napraforgó olaj 5 ek
petrezselyem 1 csokor
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 3 db