Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Knäckebrot

Knäckebrot
Knäckebrot
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokszor csak rágcsálna az ember lánya, de büntetlenül, ha lehet. :D. Ez egy olyan rágcsa.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 175 Celsius fokra.
  2. Kb. 25 g napraforgómagot, a lisztet, zabpelyhet, lenmagot, szezámmagot, mákot keverjük össze. Adjuk hozzá a vízben feloldott sót és olajat. Alaposan keverjük össze.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és meghintjük a maradék napraforgómaggal.
  4. Süssük kb. 15 percen át, majd vágjuk fel darabokra. Tegyük vissza a sütőbe további 30 percre (vagy míg ropogósra nem sül), majd hagyjuk kihűlni.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 30×40 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 651
elküldve: 5
receptkönyvben: 162
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Rumiszivi

Mióta szakács: 2011.08.08.
91 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - szénhidrátnap
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
vegetáriánus: vegán
kalória: átlagos
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diétás kenyér, ropogós kenyér diétásan, ropogós kenyérlepény, magos kenyérke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

486
teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 12 dkg
zabpehely 12 dkg
napraforgómag 5 dkg
szezámmag 5 dkg
lenmag 5 dkg
mák 2 ek
víz 2.5 dl
0.5 teáskanál
olívaolaj 2 ek