Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chia-lenmagos kréker tojás- és lisztmentesen

Chia-lenmagos kréker tojás- és lisztmentesen
Chia-lenmagos kréker tojás- és lisztmentesen
30 perc / előkészület: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom ropogós keksz, melyet bármikor fogyaszthatunk, akár magunkkal is vihetjük kirándulásra, munkába...

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Allergiában szenvedőknek is ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a vizet és a szójaszószt.
  2. Hagyjuk kb. 10 percet állni, addigra sűrű tészta állagot kapunk. A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
  3. Szilikonos sütőpapíron szépen, egyenletesen terítsük el, minél vékonyabbra. Süssük a sütőben kb. 15 percet, majd vegyük ki a tepsit. A tésztát vagdossuk be késsel vagy pizza vágóval.
  4. Rakjuk vissza a sütőbe további 5-10 percre, amíg ropogósra nem sül.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 955
elküldve: 3
receptkönyvben: 67
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 3 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gluténmentes kréker, diétás sós keksz, chia magos keksz, chia és lenmagos kréker

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

174
lenmagliszt 0.5 bögre
chiamag 4 ek
lenmag 4 ek
0 ízlés szerint
szójaszósz 1 ek
víz 2.5 dl
fokhagymapor 1 kk
bors 0 ízlés szerint