r
Nosalty Logó

Kinder Bueno szelet

NS
Kinder Bueno szelet
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

701
Kalória
12.6g
Fehérje
92.4g
Szénhidrát
30.6g
Zsír
36.8g
Víz
120.1g
Koleszterin
4.4g
Élelmi rost
58.5g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Összesen 701 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Összesen 5611 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Összesen 271 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    612.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    180 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    92.4 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    132 micro
Összesen 701 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101 g

Zsír

  • Összesen
    244.9 g
  • Telített zsírsav
    140 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    961 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4899.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    1437 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    497 mg
  • Foszfor
    1387 mg
  • Nátrium
    1423 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    738.8 g
  • Cukor
    468 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

Víz

  • Összesen
    294.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    876 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    643 mg
  • Retinol - A vitamin:
    860 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    180 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1059 micro
Összesen 5611 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    35.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    14.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 271 kcal

Elkészítés

A piskótalaphoz:

  1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra, és egy gáztepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  2. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját felverjük a cukor felével fehéredésig. A fehérjét szintén kemény habbá verjük a cukor másik felével.
  3. Hozzáforgatjuk az átszitált lisztet, sütőport, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot is.
  4. Egy kenőkéssel oszlassuk el egyenletesen a tepsin, majd süssük 15 percig, vagy ameddig aranybarna nem lesz. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni, és vágjuk félbe.

A krémhez:

  1. A pudingot főzzük meg a tasak utasításai szerint 400 ml tejjel és 100 g cukorral. Takarjuk le fóliával úgy, hogy hozzáérjen a pudinghoz, így nem lesz majd darabos. Ezt hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
  2. A habtejszínt verjük fel a porcukorral és a habfixálóval, majd forgassuk össze a kihűlt pudinggal.

Az összeállításhoz:

  1. Vegyük a piskótalap felét, kenjük meg a nutellával vékonyan, szórjuk meg a mogyoróval. Áztassuk a kekszeket egy pillanatra tejbe, majd a mogyorós rétegre tegyük rá egyenletesen. Erre jön a vaníliakrém, majd a következő piskóta. Ezt ismételjük meg még egyszer, annyi a különbség, hogy a vaníliakrémre már nem kerül piskóta. Tegyük fagyasztóba 1 órára, hogy megdermedjen.
  2. Amikor már megdermedt, olvasszuk fel a két fajta csokit, az étcsokival gyors mozdulatokkal húzzuk át a süti tetejét, majd gyorsan szórjunk rá mogyorót. Ezután csíkozzuk még be a fehér csokival is, hagyjuk megdermedni, és már készen is van!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 15 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

A kedvenc csokim inspirálta ezt a sütit, és az egész családnak ízlett. :)

Nosalty stories

További receptek

Epres menzás piskóta

Mi történne, ha a klasszikus és retró menzás piskótába egy nagy marék eper költözne? Erre a kérdésre keresi a választ az alábbi süteményrecept és higgyük el, meg is találja gond ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...