Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kínai ragacsos sült oldalas

Kínai ragacsos sült oldalas
Kínai ragacsos sült oldalas
100 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Miliószor leírtam, milyen nehéz a fiamnak megfelelni. Szereti a kínait, így ez egy jó választásnak tűnt, ő is ráokézott, így ezt sütöttem szilveszterre. Király!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalasokat sós, fokhagymás vízben főzzük (én húslevesben főztem) fél órát.
  2. A páchoz a fokhagymát és gyömbért lereszeljük, a chilit apróra vágjuk, hozzákeverjük az összes hozzávalót, és a félig megfőtt húsra tesszük.
  3. Sütőben először alufólia alatt, majd ha a hús puha, omlós, azt levéve, megsütjük.
  4. Citromos sült burgonyával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 37x27 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 428
elküldve: 0
receptkönyvben: 73
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mézes-szójaszószos sült oldalas, mézes-chilis pácban sült sertésoldalas

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

547
sertésoldalas 2 kg
fokhagyma 1 fej
gyömbér 5 cm
chili 2 db
kínai ötfűszer-keverék 1 teáskanál
limelé 1 lime-ból nyert
szójaszósz 4 ek
halszósz 2 ek
worcestershire-szósz 2 ek
gránátalma szirup 0.75 ek
méz 4 ek
1 kk
bors 1 kk