Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás-almás oldalas

Fokhagymás-almás oldalas
Fokhagymás-almás oldalas
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a gyümölcsöket és a húsokat együtt, az alma pedig elég univerzális gyümölcs. :-)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Én krumplipürét és friss salátát készítettem hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, megtisztítjuk. Az almát megmossuk, ha nem fontos nem hámozzuk, szeletekre vágjuk. A paradicsomot úgyszintén.
  2. A húst sózzuk, borsozzuk, a zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
  3. Sütőzacskóba helyezzük a húst, alá és fölé az alma és paradicsomszeleteket, majd a zacskóba tesszük még a borókabogyót is. Elkötjük a zacskó száját, hústűvel pár lyukat szúrunk rajta.
  4. Előmelegített sütőben zsiradék nélkül készre sütjük. Akkor kivágjuk a zacskót, és kicsit pirítjuk a húsokat.

  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 297
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

almás sült oldalas, sertésoldalas almával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

323
sertésoldalas 50 dkg
fokhagyma 7 gerezd
alma 3 közepes db
paradicsom 1 kis db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
borókabogyó 3 db