r
Nosalty Logó

Kecskesajttal töltött sült paprika

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kecskesajttal töltött sült paprika
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 549 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2190 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 159 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    993.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    316 mg
  • Nátrium
    360 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    227.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    527 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    284 micro
  • α-karotin
    102 micro
  • β-karotin
    2527 micro
  • β-crypt
    643 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    178 micro
Összesen 549 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    68.7 g

Zsír

  • Összesen
    173.8 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3973.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    924 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    1264 mg
  • Nátrium
    1440 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.9 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    911.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2106 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    714 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    406 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1138 micro
  • α-karotin
    408 micro
  • β-karotin
    10109 micro
  • β-crypt
    2572 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    712 micro
Összesen 2190 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    286.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    104 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    729 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    557 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 159 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymát apróra vágjuk és vajon megfuttatjuk. A zsemlét kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és a hagymás vajon megpirítjuk.
  2. A diót durvára vágjuk, a bazsalikomot pedig finomra. A sajtot és a paradicsomot kb. 1,5 centiméteresre felkockázzuk.
  3. Ha megpirult a zsemle, hozzáadjuk a diót és a bazsalikomot. Lehúzzuk a tűzről.
  4. Belekeverjük a kecskesajtot és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk.
  5. A paprikák csumáját kivágjuk, kimossuk, hogy ne maradjon mag benne.
  6. Az üregekbe töltjük a tölteléket. Tűzálló tálba tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk és előmelegített 190 fokos (légkeveréses 170 fok) sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Félidőben fóliával takarjuk le, nehogy megégjen!
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7051
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 06.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Balatonparti nyári könnyű kis vacsorának készült. Hideg roséval és egy kis panorámával különleges lett! A legfrissebb Prima Konyha magazinban bukkantam rá erre a receptre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek