Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaszinó rostélyos

Kaszinó rostélyos
Kaszinó rostélyos
130 perc / előkészület: 10 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel marhahús, kb. 2 óra is kell, hogy megpuhuljon.

hozzávalók / 1 adag

A húshoz

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A 14-16 dkg-os szeletet klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.
  2. Az elősütés zsírjából pörköltalapot készítünk, köménymag hozzáadásával. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük. Beletesszük a húst és fehéredésig, legalább 15 percig dinszteljük. Rászórjuk az őrölt paprikát, a sót és annyi vízzel engedjük fel, hogy éppen csak ellepje. Hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot és a köménymagot.
  3. Ebben pároljuk puhára a húst.
  4. Amikor a hús félpuha, hozzáadjuk a dominó alakra vágott burgonyát.
  5. Díszítése kemény tojás, zöldborsó.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 675
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Samu András

Mióta szakács: 2012.05.25.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marharostélyos, párolt marharostélyos, párolt marha hátszín

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1335
marha hátszín 16 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 dl
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
víz 1 dl
tv paprika 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
köménymag 0 ízlés szerint
burgonya 1 db
főtt tojás 1 db
zöldborsó 3 dkg