r
Nosalty Logó

Karfiolragu csirkecombbal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gy.Zsuzsi
Karfiolragu csirkecombbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 352 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 1413 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 66 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1571.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    896 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    181 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 352 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.1 g

Zsír

  • Összesen
    84.9 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6284.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1149 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    1270 mg
  • Nátrium
    3584 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.7 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    724 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    431 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    230 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    484 mg
  • Retinol - A vitamin:
    411 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    237 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    657 micro
Összesen 1413 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    297.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 66 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Raguhoz

Tetejére

Elkészítés

Raguhoz

  1. A karfiolt tisztítsuk meg, szedjük rózsáira. A nagyobb rózsákat vágjuk 4-be, a kisebbeket félbe, a legkisebbeket hagyjuk egyben.
  2. Egy fazék, forrásban levő vízben főzzük puhára kb. 20 perc alatt, de nem szétesőre a karfiolt.
  3. A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
  4. A tojást egy kis tálban felverjük villával.
  5. Egy tálban habverővel keverjük el a tejet a liszttel csomómentesre, majd adjuk hozzá a tojást, sót, borsot és 5 dkg mozzarella sajtot.
  6. A karfiolt tegyük egy tűzálló tálba, csipkedjük rá a csirkehúst, majd öntsük rá a sajtos keveréket, és keverjük össze.
  7. A megmaradt 5 dkg reszelt mozzarella sajttal megszórjuk a tetejét.
  8. Az előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, amíg a teteje kissé megbarnul.

Tetejére

  1. A sütőből kivéve meghintjük reszelt sajttal, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel, és melegen elfogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 339
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 28226
  • Feltöltés dátuma: 2016. június 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Karfiolragu csirkecombbal
Gy.Zsuzsi 31 recept

Karfiolimádat az első okom arra, hogy elkészítettem ezt a receptet, amint megláttam a videót. Csirkecomb eredetileg nem volt benne, de nálam maradt az előző napi húslevesből kettő, így belekerült. Nagyon finom lett!

Hozzávalók

Raguhoz

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek