r
Nosalty Logó

Karfiolragu csirkecombbal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gy.Zsuzsi
Karfiolragu csirkecombbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 352 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 1413 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Raguhoz

Tetejére

Összesen 66 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1571.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    896 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    181 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 352 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.1 g

Zsír

  • Összesen
    84.9 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6284.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1149 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    1270 mg
  • Nátrium
    3584 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.7 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    724 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    431 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    230 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    484 mg
  • Retinol - A vitamin:
    411 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    237 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    657 micro
Összesen 1413 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    297.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 66 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Raguhoz

Tetejére

Elkészítés

Raguhoz

  1. A karfiolt tisztítsuk meg, szedjük rózsáira. A nagyobb rózsákat vágjuk 4-be, a kisebbeket félbe, a legkisebbeket hagyjuk egyben.
  2. Egy fazék, forrásban levő vízben főzzük puhára kb. 20 perc alatt, de nem szétesőre a karfiolt.
  3. A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
  4. A tojást egy kis tálban felverjük villával.
  5. Egy tálban habverővel keverjük el a tejet a liszttel csomómentesre, majd adjuk hozzá a tojást, sót, borsot és 5 dkg mozzarella sajtot.
  6. A karfiolt tegyük egy tűzálló tálba, csipkedjük rá a csirkehúst, majd öntsük rá a sajtos keveréket, és keverjük össze.
  7. A megmaradt 5 dkg reszelt mozzarella sajttal megszórjuk a tetejét.
  8. Az előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, amíg a teteje kissé megbarnul.

Tetejére

  1. A sütőből kivéve meghintjük reszelt sajttal, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel, és melegen elfogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 341
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 28398
  • Feltöltés dátuma: 2016. június 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Karfiolragu csirkecombbal
Gy.Zsuzsi 31 recept

Karfiolimádat az első okom arra, hogy elkészítettem ezt a receptet, amint megláttam a videót. Csirkecomb eredetileg nem volt benne, de nálam maradt az előző napi húslevesből kettő, így belekerült. Nagyon finom lett!

Hozzávalók

Raguhoz

Tetejére

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...