Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karfiolleves Brigi konyhájából

Karfiolleves Brigi konyhájából
Karfiolleves Brigi konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a levest rántással és galuskával is szoktam készíteni, de a jelenlegi esetben egy könnyebb, rántás nélküli verzió készült. 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felaprított répát, burgonyát és zöldséget olajon elkezdjük párolni/pirítani.
  2. Ha már kapott egy kis színt az olaj a répától, akkor beletesszük a pirospaprikát, felöntjük vízzel, egy egész vöröshagymát teszünk bele, egy fél maréknyi apróra vágott zeller zöldet, késhegynyi köményt, sót, borsot, és az ételízesítőt.
  3. A zöldségeket félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 56
össznézettség: 35 666
elküldve: 0
receptkönyvben: 73
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Brigi

Mióta szakács: 2012.10.21.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

karfiolleves, zöldséges karfiolleves, karfiolleves rántás nélkül

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

141
karfiol 1 közepes db
sárgarépa 4 közepes db
fehérrépa 2 közepes db
burgonya 4 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 1 kávéskanál
napraforgó olaj 4 ek
zellerlevél 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 késhegynyi
víz 1.5 l