r
Nosalty Logó

Karfiollal töltött fasírozott

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Karfiollal töltött fasírozott
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Fasírozott

Öntet

Összesen 597 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Fasírozott

Öntet

Összesen 2388 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Fasírozott

Öntet

Összesen 139 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1181.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    453 mg
  • Nátrium
    414 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    211 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 597 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148 g

Zsír

  • Összesen
    149.7 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    760 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4727.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    808 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1812 mg
  • Nátrium
    1655 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    843.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    387 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    803 mg
  • Retinol - A vitamin:
    385 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    568 micro
Összesen 2388 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 139 kcal

Hozzávalók

Fasírozott

Öntet

Elkészítés

Fasírozott

  1. Hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel. Beletesszük a tojást, fűszerpaprikát, sót, borsot, lisztet, zsemlemorzsát.
  2. Jól összedolgozzuk. Egy kerek tűzálló tálat olajjal kikenünk, zsemlemorzsával meghintjük, beletesszük a húst, egy mélyedést csinálunk a közepébe, zsemlemorzsával meghintjük és előmelegített sütőben fél óra hosszat sütjük.
  3. Karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük, lecsöpögtetjük és a húson levő mélyedésbe tesszük.

Öntet

  1. Egy tojást 2 evőkanál olajjal, reszelt sajttal, tejföllel és a fűszerpaprikával elkeverünk.
  2. Ráöntjük a karfiolra és aranysárgára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1401
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Karfiollal töltött fasírozott
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon szeretem a karfiolt, most nem is drága a boltokban sem.

Hozzávalók

Fasírozott

Öntet

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!