Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karfiol pakora - karfiol fűszeres bundában sütve

Karfiol pakora - karfiol fűszeres bundában sütve
Karfiol pakora - karfiol fűszeres bundában sütve
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A jógatáborok, jóga elvonulások legnagyobb sikere a sült csemegék, ezért általában, ezt hagyjuk az utolsó étkezésre:)
A pakora egy nagyon finom indiai sült csemege, ami csicseriborsólisztes bundával készítenek. A férjem által évtizedek óta készített karfiol pakora, egy tradicionális recept alapján, nagyon finom fűszeres bundával készül. Az ájurvéda alapján a fűszerek ebben a tradicionális receptben úgy vannak összeválogatva, hogy a lehető legjobb ízélményt hozzák össze, és segítsék az emésztést.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Csatnival tálalva ellenállhatatlan:) Egy alma csatni receptet itt olvashatsz.

Ha sietsz, vagy biztosra szeretnél menni, hogy belül omlós puha legyen elő is főzheted.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Készítsük elő a karfiolt, szedjük rózsákra, és alaposan tisztítsuk meg.
  2. A csicseriborsólisztet keverjük össze a sóval és a fűszerekkel, annyi vizet adjunk hozzá, hogy folyós tésztát kapjunk, ami még rajta marad a belemártott zöldségen.
  3. A karfiolrózsákat mártsuk bele a tésztába, és forró ghíben (vagy sütőolajban) süssük ki, és utána csöpögtessük le.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 997
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Vitai Kati

Mióta szakács: 2016.02.19.
89 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pakora, karfiol, bundázott, bundás zöldség, sült zöldség, csicseriborsólisztes bunda, rántott zöldség, fűszeres pakora,

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

488
karfiol 1 kis db
csicseriborsóliszt 25 dkg
1 ek
római kömény 1 ek
koriander 1 ek
kurkuma 1 ek
aszatgyanta 1 csipet
chili 0.5 kk
víz 2 dl