Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karajcsontból leves

Karajcsontból leves
Karajcsontból leves
110 perc / előkészület: 20 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt készítettem ma ebédre. A mennyiségek tisztított súlyok. Az én általam felhasznált hozzávalókkal, az elpárolgást is beleszámítva 100 grammban 30 kalória van.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, a húsos csontot alaposan megmossuk. Mindent egy fazékba teszünk.
  2. Rászórjuk a szemes borsot, a pirospaprikát, sózzuk.
  3. Felöntjük bő 3 liter hideg vízzel. Felforraljuk, majd rögtön a legkisebb lángra állítjuk, hogy csak gyöngyözön.
  4. Kb. 1,5 órát főzzük így. Ha kész a leves, kiszedjük a zöldségeket, a húsos csontot, és leszűrjük a levest.
  5. Forrón tálaljuk a zöldségekkel és a hússal. (Én levesbetétnek nokedlit főztem, és azzal tálaltam.)
  • elkészítettem: 65 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 163
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsleves karajcsonttal, csontleves, zöldséges húsleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

81
karajcsont 50 dkg
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
zeller 13 dkg
karalábé 1 kis db
vöröshagyma 1 közepes db
paprika 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
kelkáposzta 17 dkg
fokhagyma 2 gerezd
fekete bors 20 szem
fűszerpaprika 4 g
víz 3 l
0 ízlés szerint