Sertés karajcsont
185 kcal
Téli orjaleves lassú tűzön főzve
151 kcal
Hagyományos húsleves
166 kcal
Karajcsontleves grízgaluskával
221 kcal
Vesevelőleves
Leírás
Amikor az állat feldolgozása során a karaj (a gerinc és a bordák felső része) kicsontozásra kerül, megmarad a karajcsont, rajta több - kevesebb hússal. A karajcsont jó alapul szolgálhat húsleveshez vagy csontlevest főzhetünk belőle, a karaj húsából pedig készülhet a második fogás.
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor
100 g Sertés karajcsont
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok