Sertés karajcsont

Amikor az állat feldolgozása során a karaj (a gerinc és a bordák felső része) kicsontozásra kerül, megmarad a karajcsont, rajta több - kevesebb hússal. A karajcsont jó alapul szolgálhat húsleveshez vagy csontlevest főzhetünk belőle, a karaj húsából pedig készülhet a második fogás.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Szidhatjuk is, búsonghatunk is miatta, de az biztos, hogy a retró balatoni nyaralások napszítta emlékei még mindig velünk élnek. Mais bitte, bitte mais!
NosaltyMióta az eszemet tudom, utálom, hogy a legtöbb embernek a sárgaborsó-főzelékről az iskolai menzák (egyik) réme, a „betonfőzeléknek" csúfolt mumus jut eszébe. Pedig a sárgaborsóból (vagy más néven felesborsóból) készülő főzeléket istenien el lehet készíteni, számos technikával és alapanyaggal variálható. És ami a lényeg: nem kell betonállagúra főzni.
Hering AndrásSzalmonellafertőzés miatt leállt a gyártás a világ legnagyobb csokoládégyárában, amely csak a tavalyi évben 2,2 millió tonna csokit termelt.
NosaltySzlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.
A különleges gyümölcs nemcsak a fogyásban segít, de más kedvező egészségügyi tulajdonsággal is bír.
Nyárias, színes, illatos fogások ebédre, melyektől már a szemed is felcsillan, olyan szépek!