Sertés karajcsont

Amikor az állat feldolgozása során a karaj (a gerinc és a bordák felső része) kicsontozásra kerül, megmarad a karajcsont, rajta több - kevesebb hússal. A karajcsont jó alapul szolgálhat húsleveshez vagy csontlevest főzhetünk belőle, a karaj húsából pedig készülhet a második fogás.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
A grillázs legtöbbünk fejében úgy él, mint egy búcsúban, vásárban kapható, csigává csavart, kemény és ropogós édesség, ami cukrot és diót tartalmaz. Azonban ebből a duóból csak egy állandó szereplőre van szükségünk, a diót kedvünk szerint cserélhetjük, például az alábbi alapanyagokra.
Lakos BenedekA Taste Atlas nevű, nemzetközileg is elismert internetes gasztronómiai magazin csokorba szedte a világ legfinomabbnak ítélt leveseit, mi, magyarok pedig szép helyezéseket értünk el a Top 50-es listán. Két levesünkkel is!
NosaltyBudapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.
HirdetésKerüljön az asztalra egy fenséges lebbencsleves, egy jó nagy adag svéd húsgolyó és egy tepsi rácsos almás pite. Jó étvágyat hozzájuk!
Biztosan te is sok tejet ittál kiskorodban, hogy erősek legyenek a csontjaid, pedig a szakértők szerint fontosabb lenne, hogy inkább azokat az ételeket és italokat kerüljük el, amelyek negatívan befolyásolhatják a csontsűrűséget.
Bár a banán nagyon finom a tejes turmixokban és a különböző smoothie-kban, a szakértők szerint mégsem érdemes bevetni. El is áruljuk, miért.