Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karaj zöldséges mártással

Karaj zöldséges mártással
Karaj zöldséges mártással
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam, nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat karikára vágjuk, a sárgarépákat lereszeljük, a paprikákat és a paradicsomokat kockákra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a sárgarépát. Pár perc múlva a paradicsomot és a paprikát is és dinszteljük kb. 5 percet. Egy másik serpenyőben a hússzeleteket fehéredésik átsütjük-forgatjuk. A vízbe keverjük az ételízesítőt, a burgonyát karikára vágjuk.
  3. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a burgonyát,, arra a húst, arra a zöldséges masszát, majd ráöntjük a vizet. 200 fokon kb. 60 percet sütjük.
  4. A húst és a burgonyát kiszedjük, a zöldséget szitán áttörjük, majd a hússzeletekre adagoljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 582
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Irén

Mióta szakács: 2014.07.23.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges pecsenye, sertésszelet zöldségmártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

603
csontos sertéskaraj 1 kg
vöröshagyma 2 közepes db
paprika 2 közepes db
sárgarépa 3 kis db
paradicsom 5 kis db
burgonya 3 db
ételízesítő 1 ek
víz 2 dl
napraforgó olaj 1 dl