Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült sertéscomb

Sült sertéscomb
Sült sertéscomb
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ember találmánya ez a különleges ízesítés, ami nagyon finomra sikerült, érdemes kipróbálni. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, majd egy pici olajjal megkent tepsire sorakoztatjuk, meghintjük egy kis sóval, végül pedig mustár, olívaolaj és házi sárgabaracklekvár keverékével kenjük meg.
  2. Fólia alatt sütjük, amíg meg nem puhul, utána anélkül még kb. fél óráig.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 40 811
elküldve: 1
receptkönyvben: 85
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

barackos hús, lekváros tepsis sertéssült

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

371
sertéscomb 60 dkg
napraforgó olaj 1 ek
olívaolaj 2 ek
mustár 2 ek
sárgabaracklekvár 3 ek
0 ízlés szerint