r
Nosalty Logó

Kapros lazac saláta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Sárika konyhája-Bíró Sára
Kapros lazac saláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 769 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 769 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    52.4 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    383 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2961.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    598 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    652 mg
  • Nátrium
    1400 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    510 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    997 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    168 mg
  • D vitamin:
    764 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    455 micro
  • Kolin:
    405 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    91 micro
  • β-karotin
    1398 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    1258 micro
Összesen 769 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    52.4 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    383 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2961.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    598 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    652 mg
  • Nátrium
    1400 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    510 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    997 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    168 mg
  • D vitamin:
    764 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    455 micro
  • Kolin:
    405 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    91 micro
  • β-karotin
    1398 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    1258 micro
Összesen 769 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    412.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    195 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    305 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hőségben a legfinomabb egy finom színes saláta. Ez 6-8 perc alatt elkészíthető, és könnyen variálható ízlésünknek megfelelően, illetve annak függvényében, hogy mi van a hűtőben.
  2. A túrót kikeverjük a joghurttal, hozzáadjuk az olívaolajat izésítjük apróra vágott zöld kaporral, borssal, egy kis sóval ( a juhtúró általában sós).
  3. Tipp: tálaláskor adhatunk mellé citromot, néhány csepp citromlé még üdébbé teszi, illetve ízlés szerint használhatunk más zöldségeket is. A kapros túrókrém nagyon finom pirítóssal, így önmagában is kínálható.
  • Receptkönyvben: 5
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 196
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kapros lazac saláta
Sárika konyhája-Bíró Sára 70 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk