Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ír szódás kenyér Róka a fazékban konyhájából

Ír szódás kenyér Róka a fazékban konyhájából
Ír szódás kenyér Róka a fazékban konyhájából
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha szereted az egyszerű recepteket, és nincs időd :) Szeretni fogod ezt a kenyeret.. gyorsan elkészül, egészséges, és napokig friss marad.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dolgunk aztán nem lesz nehéz! Az összes hozzávalót össze kell gyúrni egy cipóvá, majd az előmelegített sütőbe dugni 50-60 percre! 175-180 fokon süssük, míg meg nem keményedik a kenyerünk külseje. :)
  2. A sütés előtt még lapítsuk meg kissé a cipónkat, egy tányér segítségével: olyan 5-6 cm magas legyen, majd vágjunk X-et a tetejére, hintsük meg lisztel, és mehet a sütőbe!
  3. Jó étvágyat! Így fogyasszuk: vaj, lazac és sajtkrém, és egy pohár fehérbor :) Mennyei!
  • sütési hőfok: 175°C
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 1 321
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Róka a fazékban

Mióta szakács: 2016.02.11.
12 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
kategória: kenyerek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

kenyér kelesztés nélkül

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

277
teljes kiőrlésű liszt 250 g
finomliszt 100 g
zabpehely 50 g
szódabikarbóna 1 teáskanál
cukor 1 teáskanál
1 teáskanál
tojás 1 db
joghurt 85 ml
kefir 215 ml