Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsgombócok gombával

Húsgombócok gombával
Húsgombócok gombával
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A történet csak annyi, hogy volt rukkola és gomba a hűtőben, amit már célszerű volt elhasználni, darált hús meg mindig van a mélyhűtőben.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst összekeverjük a zabpehellyel, tojással, kis kockára vágott hagymával és apróra vágott zellerlevéllel. Kicsi, lapos húspogácsákat formázunk belőle. Megforgatjuk zsemlemorzsában, és mindkét oldalukat serpenyőben, kevés olíván megsütjük.
  2. A megtisztított és nagyobb darabokra vágott gombát egy másik serpenyőben nagy lángon megpirítjuk, hozzáadjuk a tejszínt, sóval ízesítjük, és beleültetjük a gombás keverékbe a húspogácsákat. Nagyon kis lángon pár percet még főzzük így együtt.
  3. A megtépkedett rukkolával óvatosan összekeverve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 084
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
286 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás húspogácsa, pulykafasírt gombapártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

683
darált pulykahús 30 dkg
csiperkegomba 40 dkg
rukkola 10 dkg
növényi tejszín 2 dl
zabpehely 3 ek
tojás 1 db
zellerlevél 2 db
vöröshagyma 1 kis db
0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 3 ek
olívaolaj 2 ek