Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás csirke

Gombás csirke
Gombás csirke
85 perc / előkészület: 15 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sógornőmtől kértem el a receptet, mivel nagyon ízletes fogás. Így elkészítve, nem száraz a csirkemell, mivel jól átveszi a gomba levét. Egész egyszerűen elkészíthető.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Tört krumpli, vagy krumplipüré illik hozzá leginkább.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és az olajon egy jénai tálban üvegesre pároljuk.
  2. Ha hűl a tál, belerakjuk a besózott csirkedarabokat, rászórjuk a szeletelt gombát, és a levét is ráöntjük.
  3. Ételízesítőt szórunk rá.
  4. Hideg sütőbe tesszük, hogy a jénai meg ne repedjen, és lefedve 1 órát sütjük, majd a fedelét levéve, még 5 percre vissza rakjuk.

  • elkészítettem: 18 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 844
elküldve: 0
receptkönyvben: 105
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Skorpió

Mióta szakács: 2010.07.30.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

gombás sült csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szépróza
szépróza / szépróza Sun, 2010-08-22 14:30

jól hangzik, biztos kipróbálom.
viszont én mindig forró sütőbe teszem a jénait, és még sose lett semmi baja. én úgy tudtam, h épp az a pláne ebben az üvegben, h nem reped meg.

385
csirkecomb 4 db
csirkemell filé 4 db
gombakonzerv 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
ételízesítő 1 ek