Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsgolyók

Húsgolyók
Húsgolyók
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ínycsiklandó húsgolyócskák selymes paradicsomszószban.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy keverőtálban keverd össze a darált húst, a kukoricapelyhet, a tojást, a sót és a borsot. Addig gyúrd a masszát, amíg egy szilárd golyót nem kapsz. A kezeidet használva készíts nagyjából 20 db kis húsgolyót.
  2. Egy teflonserpenyőben hevítsd fel az olajat, és süsd át a húsgolyókat nagyjából 10 perc alatt. Sütés után tedd egy nagy tálba őket.
  3. Ugyanabba a serpenyőbe öntsd bele a darabolt paradicsomot, majd alacsony lángon, 10 perc alatt melegítsd át. Fűszerezd a paradicsomszószt.
  4. A húsgolyókat add a szószhoz, és alaposan forrald össze őket. A tetejét finomra aprított petrezselyemmel díszítsd.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 6 259
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos húsgolyók

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

276
darált sertéshús 200 g
darált marhahús 200 g
kukoricapehely 50 g
tojás 1 db
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
konzerv paradicsom 800 g
0.5 teáskanál
petrezselyem 1 ek