r
Nosalty Logó

Hurka és kolbász vele sült újkrumplival

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Hobbychef
Hurka és kolbász vele sült újkrumplival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 936 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1870 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 228 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    82.3 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    207 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2573.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    331 mg
  • Nátrium
    2062 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    253.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4155 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    302 micro
Összesen 936 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    55 g

Zsír

  • Összesen
    164.6 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    415 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5147 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    662 mg
  • Nátrium
    4125 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    507.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8312 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    117 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8310 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    604 micro
Összesen 1870 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    624.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    501 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1009 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1008 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megmossuk, előfőzzük, betesszük egy serpenyőbe, mellérakjuk a villával megszurkált hurkákat és kolbászt, valamint a káposztát. A káposztára rakunk szeletelt szalonnát, sózzuk, borsozzuk, s megszórjuk köménymaggal és paprikával.
  2. Az egészet meglocsoljuk olajjal. Betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
  3. 30 perc után megfordítjuk a hurkákat, a kolbászt, s a krumplikat.
  4. Újabb 30 perc után kész a lakománk.
  5. A felét tányérra szedjük. Igazán finom volt fehérbor kíséretében. Ráadásul a náthát is megúsztam.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 3347
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Tegnap - augusztus 22-én - már nagyon őszies volt az idő, s az özönvízszerű esőben bőrig áztam. Igazán jól esett egy kupica után ez a disznóság.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...