r
Nosalty Logó

Hamis Wellington bélszín

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Espa
Hamis Wellington bélszín
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A hús lepirításához

A batyuhoz

Összesen 858 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A hús lepirításához

A batyuhoz

Összesen 3436 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A hús lepirításához

A batyuhoz

Összesen 249 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.2 g

Zsír

  • Összesen
    55.1 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2050.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    196 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    443 mg
  • Nátrium
    1314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    151.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    221 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 858 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156.9 g

Zsír

  • Összesen
    220.3 g
  • Telített zsírsav
    116 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    591 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8200.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    784 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    1771 mg
  • Nátrium
    5255 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    203.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    605.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    883 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    434 mg
  • Retinol - A vitamin:
    857 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 3436 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    595.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    382 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

A hús lepirításához

A batyuhoz

Elkészítés

A hús lepirításához

  1. A húst megmossuk, majd itassuk le a vizet. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a rozmaringot.
  2. Süssünk rá kérget 2 ek. felhevített vajon (max. 3-4 perc).
  3. Tegyük félre meleg helyre pihenni.

A batyuhoz

  1. A hagymákat vágjuk finomra, majd pároljuk meg a fűszeres, forró zsiradékon, amin a húst pirítottuk.
  2. Hozzákeverjük a petrezselymet, tejfölt, felaprított camembert és a zsemlemorzsát, amíg egyenletes masszát kapunk. Fűszerezzük ízlés szerint.
  3. A tepsibe fektetjük a leveles tésztát, rátesszük az elősütött húst, majd a masszát egyenletesen rákenjük a húsra, végül letakarjuk a tésztával, és a széleit lenyomkodjuk.
  4. 200 C°-on, előmelegített sütőben 20 percig sütjük, amíg a tészta aranybarnára sül.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 20527
  • Feltöltés dátuma: 2016. június 03.

Ajánló

Krumplipürével vagy párolt zöldséggel kínáljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik barátom dicsérte nagyon horgászat közben, hogy a párja a hétvégén milyen jó "hamis wellington bélszínt" készített neki. Gyorsan a lelkére kötöttem, hogy küldje át a receptet e-mailben, és amint megkaptam másnap el is készítettem. Nem csalódtunk, tényleg nagyon finom lett.

Hozzávalók

A hús lepirításához

A batyuhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek