Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Wellington újragondolva

Wellington újragondolva
Wellington újragondolva
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Wellington bélszín kicsit másképp.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A recept vadhússal még finomabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzpecsenyét ízlés szerint sóval bekenjük, utána serpenyőben minden oldalát megpirítjuk, de nem sütjük át teljesen, a belseje maradjon rózsaszín. Ha kész, félretesszük.
  2. Az aszalt szilvát aprítógépben finomra felaprítjuk.
  3. 2 lap leveles tésztát kicsit kinyújtunk, hogy körbeérje a húst, majd egymás mellé alufóliára fektetjük. Rátesszük egymás mellé a 4 szelet bacont, és egyenletesen ráhalmozzuk az aszalt szilvát.
  4. Ráhelyezzük a húst a lapokra, majd szorosan feltekerjük. Az alufóliát eltávolítjuk, és megkenjük a felvert tojással.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 831
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Séfbácsi92

Mióta szakács: 2019.02.06.
22 recept

receptjellemzők

konyha: angol
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

aszalt szilvás sertésszűz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1118
sertésszűz 35 dkg
bacon 4 szelet
leveles tészta 1 csomag
aszalt szilva 20 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint