A szűzpecsenyét ízlés szerint sóval bekenjük, utána serpenyőben minden oldalát megpirítjuk, de nem sütjük át teljesen, a belseje maradjon rózsaszín. Ha kész, félretesszük.
Az aszalt szilvát aprítógépben finomra felaprítjuk.
2 lap leveles tésztát kicsit kinyújtunk, hogy körbeérje a húst, majd egymás mellé alufóliára fektetjük. Rátesszük egymás mellé a 4 szelet bacont, és egyenletesen ráhalmozzuk az aszalt szilvát.
Ráhelyezzük a húst a lapokra, majd szorosan feltekerjük. Az alufóliát eltávolítjuk, és megkenjük a felvert tojással.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A szűzpecsenyét ízlés szerint sóval bekenjük, utána serpenyőben minden oldalát megpirítjuk, de nem sütjük át teljesen, a belseje maradjon rózsaszín. Ha kész, félretesszük.
Az aszalt szilvát aprítógépben finomra felaprítjuk.
2 lap leveles tésztát kicsit kinyújtunk, hogy körbeérje a húst, majd egymás mellé alufóliára fektetjük. Rátesszük egymás mellé a 4 szelet bacont, és egyenletesen ráhalmozzuk az aszalt szilvát.
Ráhelyezzük a húst a lapokra, majd szorosan feltekerjük. Az alufóliát eltávolítjuk, és megkenjük a felvert tojással.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!