Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halkrém 2.

Halkrém 2.
Halkrém 2.
35 perc / előkészület: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami mást akartam a megszokott sonkás, szalámis szendvics helyett. A receptet  " A 100 legjobb olcsó étel " című füzetkében találtam.


hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szendvicsbe, pirítósra.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát és a tojást megfőzzük, kihűtjük és apróra törjük.
  2. A konzervhal levét leszűrjük,a petrezselyemzöldet és a snidlinget apróra vágjuk, majd a burgonyával, a tojással, a vajjal és a paprikakrémmel kézi mixer segítségével jól összedolgozzuk.
  3. Zárható edénybe tesszük, és a hűtőben pihentetjük legalább egy órán át.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 815
elküldve: 1
receptkönyvben: 170
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Laura

Mióta szakács: 2009.07.14.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

füstölt hal krém, krém füstölt halból, halas szendvicskrém, füstölt halas szendvicskrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

320
tojás 2 db
füstölt hal 20 dkg
burgonya 2 db
csípős paprikakrém 1 kávéskanál
vaj 10 dkg
snidling 1 csokor
petrezselyem 1 csokor