Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős halsaláta

Csípős halsaláta
Csípős halsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van egy halsaláta recept, amit gyakran készítettem addig, amíg ki nem derült, hogy a lánykám nem ehet tejterméket. Ezt az új receptet kísérleteztem ki (ki tudja hányadik ez már), és ez végre ízlett mindenkinek. Nálunk a lazackonzervet olcsón lehet venni, mert helyi, de biztos finom tonhallal is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A majonézt keverjük ki a mustárral, 1 kanál paprikakrémmel (ha nem elég csípős, akkor tehetünk még bele) meg a citromlével.
  2. Vágjuk finomra az uborkát, hagymát, illetve a petrezselymet, adjuk az öntethez a hallal együtt. Alaposan keverjük ki.
  3. Jól behűtve, pirítós kenyérre kenve tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 566
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

lazackrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

313
majonéz 10 dkg
dijoni mustár 1 teáskanál
csípős paprikakrém 2 teáskanál
citromlé 1 ek
csemegeuborka 1 közepes db
fehér hagyma 0.5 kis fej
petrezselyem 2 ek
lazac 30 dkg