r
Nosalty Logó

Halfilé fűszeres-morzsakéreg alatt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Halfilé fűszeres-morzsakéreg alatt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 274 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 549 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 94 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    20.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    738.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    194 mg
  • Nátrium
    402 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    108.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    286 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 274 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    41.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1477 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    388 mg
  • Nátrium
    803 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    216.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    223 micro
  • K vitamin:
    159 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    573 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    506 micro
Összesen 549 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    249.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 94 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk. A vajat az olajjal felforrósítjuk, a kétféle hagymát üvegesre dinszteljük. Hozzákeverjük a fűszereket és a zsemlemorzsát. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. A halat megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk. A levest felforrósítjuk, egy tűzállótálba öntjük, belehelyezzük a halszeleteket, elosszuk rájuk a fűszeres-zsemlemorzsát.
  3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 10-12 percig sütjük. Ha a leves elpárolog, öntsünk még hozzá valamennyit. Tálaljuk a citromlével meglocsolva.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7163
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hal alaplét helyettesíthetjük 100 ml zöldségalaplé és 50 ml száraz fehérbor keverékével is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk