Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halászlé Erdeigy konyhájából

Halászlé Erdeigy konyhájából
Halászlé Erdeigy konyhájából
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Legfinomabb halászlé, amit valaha ettem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a felaprított paradicsomot és burgonyát. Felöntjük 3 l vízzel, majd forrás után beletesszük a passzírozásra szánt haldarabokat, és 30 percig forraljuk.
  3. Ezután az alaplevet átpasszírozzuk tésztaszűrőn.
  4. Ismét tűzre tesszük, forrás közben beletesszük a fűszerpaprikát, halászlékockát, majd sóval, borssal, erős paprikával ízesítjük.
  5. Hozzáadjuk a halszeleteket és a felkarikázott paprikát. Kb. 10 percet még főzzük és kész.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 470
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

erdeigy

Mióta szakács: 2015.10.03.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

pontyhalászlé, halászlé pontyból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

392
ponty 1 kg
halászlékocka 6 db
vöröshagyma 3 db
burgonya 3 db
tv paprika 3 db
paradicsom 3 db
fűszerpaprika 2 ek
csípős paprikakrém 1 teáskanál
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 3 l