Halászlékocka

A halászlékocka koncentrált ízű ételízesítő, amit halászlevek készítéséhez, ízesítéséhez ajánlanak. Tartalmaz sót, növényi olajat, csekély mennyiségű halpépet, fűszereket (pirospaprika, bors), vöröshagymát és gyakran színezékeket és ízfokozót is. Halászlé mellett halpaprikáshoz vagy egyéb halételekhez is használható.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
Egyszerű, gyors, és még a gyerekek is nagyon szeretik. Jöjjenek a legfinomabb paradicsomlevesek!
NosaltyParadicsomos, sütőtökös, gombás vagy avokádós...ezekben a laktató tésztákban az a jó, hogy egyszerre gyönyörködtetnek a sok zöldséggel, és nagyon gyorsan elkészülnek.
NosaltyBizony, egy cukormentes édesség is lehet rettentően finom. Egy dologra azért figyelj, ebben is van kalória, így nem érdemes egy tepsinyit megenni belőle.
NosaltyVannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!
Az első fogás krémes-vajas hagymaleves lesz, melyet vegetáriánus második fogás követ, joghurtbundás cukkini, a desszert pedig lekváros vargabéles lesz.
Levelet kaptak a hazai szállodai és éttermi dolgozók, melyből kiderül, a vendéglátóhelyek nyitása még tavaszig biztosan várat magára.