Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymával és kolbásszal töltött gombafejek

Hagymával és kolbásszal töltött gombafejek
Hagymával és kolbásszal töltött gombafejek
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyorsan elkészíthető étel. A java munkát a sütő végzi. A paradicsom a kertben termett, a szeptemberi fagyoknál le kellett szedni, még most sem érett meg a napon teljesen.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat félig megfőzzük.
  2. A sajtot lereszeljük.
  3. Egy serpenyőbe olajat öntünk.
  4. A gombák törzsét kitörjük, a hagymát aprítjuk.
  5. A hagymát betöltjük a gombákba, berakjuk a serpenyőbe.
  6. A kolbász felkarikázzuk, rátesszük a hagymakupacra, a reszelt sajtot rászórjuk a gombákra. A gombák köré rakjuk a krumplikat és a paradicsomokat. Meglocsoljuk olajjal, fűszerezzük, rátesszük a kakukkfüvet.
  7. Betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és légkeverésen 25 percig sütjük.
  8. Tálaláskor teszünk a tányérra mindenből, a krumplira vágunk petrezselymet.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 059
elküldve: 1
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Hagymával, kolbásszal töltött gombafejek, sajttal megszórva, krumplival, koktélparadicsommal együtt sütve, töltött gombafejek, gomba töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

422
csiperkegomba 6 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
csípős kolbász 5 dkg
trappista sajt 5 dkg
újkrumpli 25 dkg
koktélparadicsom 6 db
koktélparadicsom 12 db
kakukkfű 6 szál
olívaolaj 2 ek
petrezselyem 6 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
oregánó 1 teáskanál