Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás sertésnyak mentás paradicsommal

Hagymás sertésnyak mentás paradicsommal
Hagymás sertésnyak mentás paradicsommal
26 perc / előkészület: 20 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom húsétel. Tálalhatjuk sült burgonyával, vagy csak egyszerűen pirított kenyérrel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot megmossuk. Fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A mentát megmossuk, jól lerázzuk, a leveleket letépkedjük. A húst megmossuk, szárazra itatjuk.
  2. A lisztet elkeverjük a paprikával, római köménnyel. Sóval, borssal ízesítjük. A hagymát meghámozzuk, vékony gyűrűkre vágjuk, a lisztes keverékben megforgatjuk.
  3. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük. A húst oldalanként 2-3 percig sütjük. Sóval, borssal ízesítjük, alufóliába csomagoljuk.
  4. A vajat a visszamaradt pecsenyezsírban felforrósítjuk. A hagymát aranybarnára sütjük. Kivesszük.
  5. A paradicsomot és a fokhagymát a visszamaradt zsiradékban 2-3 percig sütjük. Hozzákeverjük a mentát. Sóval, borssal fűszerezzük.
  6. A húst a hagymával és a paradicsommal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 372
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sertéssült

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

496
koktélparadicsom 40 dkg
fokhagyma 1 gerezd
menta 5 szál
sertéstarja 700 g
finomliszt 2 evőkanál
fűszerpaprika 0.5 tk
római kömény 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 4 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
vaj 2 ek