Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulyka vasi pecsenye

Pulyka vasi pecsenye
Pulyka vasi pecsenye
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vasi pecsenyét általában sertéshúsból készítik, talán nem véletlenül, de abból a legfinomabb. Én most mégis pulykamellből készítettem, mert ez volt otthon. Nem bántam meg, finom lett!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Savanyúsággal és krumplikörettel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este a húst felszeleteljük, a fokhagymát áttörjük, összekeverjük a tejjel és pici sóval, majd a hússzeleteket elhelyezzük benne, és hűtőbe tesszük.
  2. Másnap a lisztet, pirospaprikát és fehérborsot összekeverjük.
  3. Megforgatjuk benne a lecsöpögtetett hússzeleteket, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 648
elküldve: 3
receptkönyvben: 202
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Ligeti Károly

Mióta szakács: 2014.03.04.
129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vasi pecsenye, fokhagymás pulykapecsenye, fokhagymás pecsenye pulykahúsból

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Sat, 2014-06-21 16:53

Hamarosan kiprobalasra kerül, tarjabol. De a pulykamelles valtozat is jo, ezt a hust is szeretjük.

Kellemes hetveget kivanok!
Marti

marti48
Marti48 / marti48 Fri, 2014-06-20 17:23

Kedves Karoly,

nagyon megtetszett a recepted, köszönettel eltettem.

Üdvözlettel: Marti

593
pulykamell 1 kg
fokhagyma 8 gerezd
tej 3 dl
finomliszt 5 evőkanál
fűszerpaprika 1 ek
fehér bors 1 kávéskanál
napraforgó olaj 2 dl
0 ízlés szerint