Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres-mézes banánkenyér

Gyömbéres-mézes banánkenyér
Gyömbéres-mézes banánkenyér
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A story egyszerű...Egy szakácskönyvben láttam meg ezt a receptet. Nagyon gusztusos volt a kép. Megsütöttem, és nem csalódtam benne, fél nap alatt nutellával elfogyott.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Nutellával a legfinomabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Öntsük a vizet és a tejet a sütőedénybe, majd adjuk hozzá a sót, a mézet, a vajat és a kétféle lisztet.
  2. Szórjuk az élesztőport a lisztre.
  3. Válasszuk ki a "teljes kiőrlésű kenyér" programot, majd a kenyér méretét és a színét is.
  4. Indítsuk be a sütőgépünket.
  5. A hangjelzéskor adjuk a kenyértésztához a karikákra vágott banánt, a szárított gyümölcsöt és a gyömbért. (75 dkg-os kenyerünk lesz.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 984
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Damilli

Mióta szakács: 2011.10.15.
39 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: kenyerek
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

aszalt gyümölcsös-mézes kenyér, mézes-gyömbéres édes kenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

434
finomliszt 45 dkg
teljes kiőrlésű liszt 5 dkg
víz 1 dl
tej 2.1 dl
2 kávéskanál
méz 1 ek
vaj 5 dkg
instant élesztő 1 kávéskanál
kovász 10 g
banán 1 db
aszalt gyümölcsök 5 dkg
gyömbér 1 ek