Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gulyásleves 5. -sertéshúsból

Gulyásleves 5. -sertéshúsból
Gulyásleves 5. -sertéshúsból
150 perc / előkészület: 30 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A férjemtől kaptam 3 éve karácsonyra egy receptkönyvet, és abból néztem ezt a levesreceptet ki. A fűszerezés mondjuk már saját továbbfejlesztés. :)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a felkockázott vöröshagymát, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, alaposan elkeverjük és beletesszük a felkockázott húst. Megsózzuk, kissé lepirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Beleszórjuk a többi fűszert is.
  2. Ha kezd puhulni a hús, hozzáadjuk a megtisztított, kettéhasított zöldségeket is.
  3. Mikor már majdnem jó a hús, beletesszük a felkockázott burgonyát, ismét felöntjük vízzel, utána sózzuk és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 136 666
elküldve: 12
receptkönyvben: 366
elkészítve: 26/35
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéshúsos gulyásleves kakukkfűvel

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Thu, 2012-06-28 08:18

Szia! Már mint másodjára? Vízzel akkor is, és akkor öntöm fel, amikor a krumpli belekerül, hogy ellepje. Üdv: Ági

gihan
gihan Sun, 2010-06-06 11:04

en is elkeszitettem es nagyon finomra sikerult. Gratulalok

620
sertéshús 70 dkg
burgonya 1.5 kg
vöröshagyma 2 közepes db
fűszerpaprika 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
sárgarépa 3 db
fehérrépa 1 db
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
tv paprika 2 db
paradicsom 2 db
napraforgó olaj 1 dl