Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gulyásleves 5. -sertéshúsból

Gulyásleves 5. -sertéshúsból
Gulyásleves 5. -sertéshúsból
150 perc / előkészület: 30 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A férjemtől kaptam 3 éve karácsonyra egy receptkönyvet, és abból néztem ezt a levesreceptet ki. A fűszerezés mondjuk már saját továbbfejlesztés. :)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát és a húst felkockázzuk.
  2. A hagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, jól összekeverjük.
  3. Hozzáadjuk a húst, sózzuk, és hagyjuk kicsit összepirulni, majd felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje a húst, és beleszórjuk a többi fűszert.
  4. Mikor elkezd a hús puhulni, hozzáadjuk a kettéhasított répákat, és hagyjuk tovább főni.
  5. Amikor majdnem kész a hús, beletesszük a felkockázott krumplit, majd készre főzzük lassú lángon.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 109
össznézettség: 120 449
elküldve: 11
receptkönyvben: 334
elkészítve: 23/32
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéshúsos gulyásleves kakukkfűvel

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Thu, 2012-06-28 08:18

Szia! Már mint másodjára? Vízzel akkor is, és akkor öntöm fel, amikor a krumpli belekerül, hogy ellepje. Üdv: Ági

gihan
gihan Sun, 2010-06-06 11:04

en is elkeszitettem es nagyon finomra sikerult. Gratulalok

587
sertéshús 1 kg
burgonya 2 kg
vöröshagyma 2 közepes db
fűszerpaprika 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
gulyáskrém 1 teáskanál
sárgarépa 1 kis db
fehérrépa 1 kis db