Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett szűzpecsenye gombával és friss salátával

Grillezett szűzpecsenye gombával és friss salátával
Grillezett szűzpecsenye gombával és friss salátával
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minél többféle gombát használunk ehhez a recepthez, annál finomabb lesz! Jól passzol a termesztett, az erdei és az egzotikus gomba is egymáshoz!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk 1.5 cm-es szeletekre a szűzpecsenyét.
  2. Fűszerezzük sóval, borssal, és kevés olajon, mindkét oldalukat süssük át.
  3. A gombákat sózzuk, borsozzuk, és a nagyobb kalapú gombákat vágjuk vastagabb szeletekre, a laskát szedjük levelekre, a kis kalapú gombákat hagyjuk egybe.
  4. Vágjuk apróra a fokhagymákat, és a serpenyőben visszamaradt olajon forgassuk meg.
  5. Dobjuk a fokhagymára a gombákat, és pirítsuk meg mindkét oldalukat.
  6. Tálalhatunk még hozzá friss zöldsalátát is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 145
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
112 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

szűzpecsenye gombával, roston sült szűz pirított gombával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

427
csiperkegomba 500 g
laskagomba 500 g
sertésszűz 2 db
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint