Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes gombás csirke ahogy b-ors készíti

Tejszínes gombás csirke ahogy b-ors készíti
Tejszínes gombás csirke ahogy b-ors készíti
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon-nagyon-nagyon finom :) De a lényeg hogy gyors... Este 8-kor már ennyire futotta csak az erőmből. :)

A képen én barna rizst főztem hozzá, de tésztával is nagyon finom!!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon üvegesre pároljuk a hagymát.
  2. Mehet rá a husi, ezt fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, és pár percig pároljuk.
  3. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk 1 evőkanál lisztet, és felöntjük az alaplével.
  4. 20-25 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tejszínt, és forralunk rajta még egyet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 866
elküldve: 2
receptkönyvben: 181
elkészítve: 11/15
Facebookon megjelent: -

szakács

b-ors

Mióta szakács: 2010.01.31.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás csirkeragu, tejszínes csirkefalatok, tejszínes gombás hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

641
vöröshagyma 0.5 közepes fej
vaj 4 dkg
csiperkegomba 30 dkg
csirkemell filé 2 db
alaplé 3 dl
főzőtejszín 2.5 dl
finomliszt 1 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint