Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Keleti csirkenyárs

Keleti csirkenyárs
Keleti csirkenyárs
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, ízletes, könnyű, nyári étel.

hozzávalók / 4 adag

6 db nyárshoz

Páchoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A páchoz valókat egy tálban összekeverjük.
  2. A húst feldaraboljuk kb 3 db-ra egy-egy combbot.
  3. Ezután a pácba forgatjuk, lefedjük, és egy éjszakára hidegre tesszük, de az sem baj, ha ez két nap lesz.
  4. Másnap bambusznyársra fűzzük a pácolt húsokat, és forró elektromos vagy faszénparázs felett oldalanként 3 percig sütve (de ne feledjük, hogy négy oldala van a nyársnak) megsütjük. Közben a páclével kenegetjük.
  5. Friss salátával és petrezselymes burgonyával tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 511
elküldve: 10
receptkönyvben: 225
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett csirkenyársak, fűszeres csirkenyársak, pácolt csirkenyárs

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

500
csirke felsőcomb 80 dkg
méz 1 ek
cukor 1 ek
vörösborecet 2 ek
ketchup 4 ek
szójaszósz 3 ek
fokhagyma 4 gerezd
mustár 1 ek
csípős paprikakrém 2 teáskanál
napraforgó olaj 4 ek