Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolás gerslifasírt paradicsommal

Gorgonzolás gerslifasírt paradicsommal
Gorgonzolás gerslifasírt paradicsommal
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csicseriliszt helyett használhatunk zablisztet, vagy akár tojást is tehetünk bele.

Szendvicsbetétnek is kiváló fasírt, amit ízesíthetünk más zöldségekkel is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A főzővízzel összekeverjük a csicserilisztet és a zabkorpát, majd összedolgozzuk a főtt gerslivel, fűszerekkel, a sajttal, végül a felkockázott paradicsommal (csak a paradicsom húsát használjuk, a magjait vegyük ki, és együk meg).
  2. A kellően pépes, de formázható állag eléréséhez használhatunk több főzővizet vagy zabkorpát.
  3. Hagyjuk állni kb. fél órát, majd nedves kézzel formázzunk korongokat a masszából.
  4. Enyhén olajozott tepsiben süssük pirosra.
  5. Tálaljuk friss salátával.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 103
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
127 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gerslifasírt, zöldségfasírt árpagyöngyből, gorgonzolasajtos zöldségfasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

770
gersli 30 dkg
csicseriborsóliszt 2 dkg
zabkorpa 1 ek
víz 0.5 dl
gorgonzola 10 dkg
paradicsom 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 5 levél
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint